نمای کرتین وال چیست + بیش از 30 مدل انواع نمای کرتین وال
امروزه نمای شیشه ای در ساختمان ها رواج زیادی دارد. به این نماهای شیشه ای کرتین وال می گویند. نمای کرتین وال که در آن از آلومینیوم و شیشه استفاده می شود سبک بوده و وزن خود را تحمل کرده و بار اضافه ای بر آن وارد نمی شود. دیوار پرده ای یا همان کرتین وال به روش های مختلفی نصب می شود. اینکه نصب از داخل ساختمان و یا از بیرون ساختمان انجام گیرد و یا اینکه از پروفیل هایی به عنوان نگهدارنده شیشه ها استفاده شود و یا از چسب های مخصوص برای نگهداری شیشه ها در محل خودشان استفاده شود، روش های اجرایی نمای شیشه ای کرتین وال متفاوت خواهد بود. امروزه در اکثر ساختمان های مدرن و بلند مرتبه برای داشتن ویو و دید بهتر از نمای کرتین وال استفاده می شود. لازم به ذکر است که قیمت کرتین وال متناسب با نوع و نحوه اجرای کرتین وال متفاوت خواهد بود.
برای آشنایی بیشتر با نماها و سفارش
نمای کرتین وال چیست؟
کرتین وال به دیوار پرده ای نیز معروف است. نمایی که در آن از شیشه و آلومینیوم استفاده شده است را نمای کرتین وال می گویند. این نماها به طور صنعتی تولید شده و نصب می گردند. نصب آن ها به گونه ای است که در برابر زلزله و خطرات احتمالی که ساختمان را تهدید می کند مقاوم هستند. نمای کرتین وال تنها وزن خود را تحمل کرده و هیچ بار مرده ای بر روی آن نیست. نمای نمای شیشه ای کرتین وال از 3 جز اصلی ساخته شده است که عبارتند از:
· زیرسازی فلزی
· سازه اصلی نگهدارنده
· مصالح پرکننده که اغلب از شیشه و آلومینیوم است. البته به جای شیشه می توان از ورق کامپوزیت، فایبر سمنت برد، چوب و … نیز استفاده کرد.
تاریخچه نمای کرتین وال
نمای کرتین وال تاریخچه ای قدیمی نزدیک به دوران عثمانی دارد. عثمانی ها در قرن 18 از چوب به عنوان جسمی سخت به عنوان سازه هایی شبیه کرتین وال امروزی استفاده کردند. بعدها با ورود آلومینیوم به صنعت، آلومینیوم به جز جدایی نشدنی نمای کرتین وال تبدیل شد. معماری انگلیسی به نام پیتر الیس دو ساختمان به نام ها اوریل چمبرز و کوک استریت 16 را طراحی کرد که در نمای آنها از شیشه استفاده شده بود. در سال های 1900 تا 1960 معمارانی چون ویلیس پلک کمک زیادی به ورود شیشه به عنوان نمای ساختمان و معرفی نمای کرتین وال به دنیا انجام دادند.
انواع نماهای کرتین وال
از انواع نمای کرتین وال بسته به نوع پروژه، محل استفاده و علایق و سلایق گوناگون مطابق انواع ذیل می توان استفاده کرد که عبارتند از: